Nyliga inlägg

Sidor: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Nyheter / Coachutbildning - med själ och hjärta
« Senaste inlägg av Marie-Louice Wallin skrivet juli 30, 2012, 12:24:36 PM »
Vill du

 - arbeta som professionell och certifierad coach?
- bli en god samtalspartner i möten med människor?
- skapa en ny bana i ditt yrkesliv eller utvecklas inom ditt nuvarande yrke ?
- använda ett coachande förhållningssätt för att att inspirera, motivera och utveckla människor/ grupper?

ICF godkänd coachutbildning med fokus på ökad medvetenhet och genuin kommunikation för mänskligt växande, för privatpersoner och företag

Anmäl en person  - 4000 kr i rabatt
Anmäl två personer - 6000 kr i rabatt/person
Gäller utbidlning hösten -12, med anmälan senast 20 aug

 www.coaching-hearttoheart.se
12
Presentera dig och ditt företag / Coaching- heart to heart
« Senaste inlägg av Marie-Louice Wallin skrivet juli 30, 2012, 12:05:07 PM »
Hej!

Jag är ny i detta forum och tänkte presentera mig.

Intresset för människor, relationer och hälsa har alltid funnits som en ingrediens i mitt liv. Mina egna erfarenheter och upplevelser av livet har varit en drivkraft till att lära mig att förstå och själv kunna påverka min hälsa, utveckla mig själv och mina relationer. Som förskollärare har pedagogik, kreativitet och lärande varit ett tema i mitt liv.

De kunskaper och erfarenheter jag samlat under mina drygt 20 år som företagare har tagit formen av en egen coachutbildning, i det egna företaget Coaching- heart to heart. Våren 2011 kvalitetsgranskades och godkändes  coachutbildningen av ICF (Ínternational Coach Federation). Detta är en coachutbildning med fokus på ökad medvetenhet och genuin kommunikation för personligt växande, på såväl det individuella som på det företagsmässiga planet

www.coaching-hearttoheart.se
https://www.facebook.com/CoachingHeartToHeart

Jag har även ett företag där jag arbetar med friskvård, med coaching och massage som verkyg.
www.spiritus-kroppochsjal.com
https://www.facebook.com/pages/Spiritus-kropp-och-sj%C3%A4l/105914049455992?ref=hl

Ser fram emot att lära känna er andra i detta nätverk!13
Övrigt / Erfarenheter av inkomstförsäkring
« Senaste inlägg av fannyy skrivet juli 10, 2012, 19:28:36 PM »
Jag har nu haft ett e-handelsföretag i drygt 7 år. Dock sjunker produkten som jag säljer ständigt i popularitet och snart tror jag att jag står utan månadsinkomst. Därför funderar jag på att skaffa en inkomstförsäkring, har läst en del om hur det fungerar här. Tror nämligen inte att jag bara klarar mig med a-kassa.

Dock är jag fortfarande ganska osäker på hur det här med inkomstförsäkring fungerar. Är det värt att teckna det? Och vad har ni för erfarenheter av det?
14
Marknadsföring / SV: Show my by
« Senaste inlägg av Kylli skrivet juni 26, 2012, 12:32:39 PM »
Idén låter onekligen intressant. För vanlig FB-annonsering ger inte så mycket (pratar om anonnsering, inte FB-sidan) men här är ju lite mun-till-mun metoden.
15
Affärsidéer och Affärsplan / SV: Gemensam hemsida/portal för butiker etc
« Senaste inlägg av Pella skrivet juni 19, 2012, 06:23:25 AM »
Det kan säkert funka.

Det svåra kan vara att få med alla, gå runt och presentera dig kanske ?

Lycka till !
16
Affärsidéer och Affärsplan / Gemensam hemsida/portal för butiker etc
« Senaste inlägg av Kryptonit skrivet juni 17, 2012, 11:28:10 AM »
Hej, jag har en ide och vill höra vad andra tror om den, om det kan vara genomförbart.

Jag själv tror starkt på detta och brinner för min ide men jag måste samtidigt vara realistisk och det är fortfarande många frågetecken som återstår.
Jag har sommaren på mig att planera och till hösten tänkte jag vara igång.

Jag bor i en medelstor stad i mellersta Sverige och jag har jobbat i butik i över 6 år. Nu varvar jag mitt butiksjobb med olika hemsidesprojekt.
Iden fi ck jag då jag byggde en hemsida till butiken och insåg hur många andra butiker som inte hade egna hemsidor.
Jag vet att de varken har kunskapen eller tiden till att sköta egna sidor.

I staden finns flera stora gallerior som själva sköter sin marknadsföring men det finns även ett "stråk" med blandade mindre butiker, restauranger, frisörer etc och av dem (ca 30 st totalt på den gatan jag talar om) är det bara ett par stycken som har egna hemsidor.

Mina tankar började snurra och så här ser min ide ut,  på ett ungefär...;

Jag tänkte göra en gememsam sida (med ett passande namn) till den här "gatan".
Alla butiker mm som vill vara med får vara det och de betalar för sig på något vis. Månadsvis? Årsvis? 
Här funderar jag fortfarande på bästa lösningen eftersom butikerna är olika stora och alla har inte samma förutsättningar.

Tanken är iallafall att vi ska ha en gemensam sida där varje butik ska ha en egen undersida med information, lite foton, adress, telefonnummer, kontaktformulär etc.

Lite som "alla galleriornas" sidor fast mer personlig.

Mitt mål är att sidan ska vara levande, att den ska bli en levande reklamplats för butikerna. Därför ska det kontinuerligt läggas upp artiklar på förstasidan, lite som en blogg. Det kan vara allt ifrån produkttips, skönhetstips, olika jippon, tävlingar, rabatter, extrapriser, personalintervjuer osv. Sådant som speglar "butikerna" som är med.

De kommer att kunna maila och ringa till mig med information de vill ha ut men jag vet även att det är svårt för många att själva "ta sig för" och hålla en sida levande så jag har tänkt att jag ska besöka varje butik/ställe som är med, kanske en gång i veckan, kanske varannan?

Fota lite, höra efter vad som är på gång, hjälpa dem lite på traven helt enkelt.

De kommer alltså att dels få sin egna "butikssida" med info, en logga på framsidan av hemsidan men även också någon som personligen besöker dem och hjälper dem med marknadsföringen.

Till hemsidan ska det kopplas både Facebook och Twitter.

Jag har lite ideer om hur man skulle kunna marknadsföra sidan men jag tar gärna emot fler. Jag har ingen startbudget att tala om och jag tror inte att jag ska behöva det heller, det här ska kunna gå ändå.

Jag tänkte att man kunde trycka upp visitkort och sätta i alla butiker som personalen får dela ut och tipsa om. Jag tänkte även trycka upp lite affisher att sätta upp på stadens anslagstavlor.

Ett annat sätt att snabbt få besökare till sidan är att anordna tävlingar och där tror jag att jag kan få med mig butikerna som sponsorer. Tävla genom att bjuda in vänner på Facebook till exempel.
Det finns nog många fler sätt...

För att få butikerna att haka på den här iden tänkte jag bygga en exempelsida så att jag har något konkret att komma med. Sen måste jag vara klar med en presentation, både muntlig och en skriftlig som jag kan lämna över.

För att locka butikerna, som säkert kommer att vara lite skeptiska, kanske man kan bjuda på de 2 första månaderna? Eller något annat lockande.

Jag har säkert missat att skriva ner en del men så ser planerna ut på ett ungefär.

Mitt mål är inte att bli rik men jag vill gärna kunna ägna mig på heltid åt detta och kunna leva på det. Jag har inga höga krav.
På grund av sjukdom kan jag inte längre jobba kvar inom butiksyrket och jag vill därför satsa på något som jag vet att jag kan och även orkar med.

Vad tror ni? Kan det här vara något eller är jag helt ute och cyklar? ;)
17
Marknadsföring / Show my by
« Senaste inlägg av huset skrivet maj 31, 2012, 14:58:55 PM »
Hej

Blev för några dagar sedan kontakat av http://www.showmybuy.com/ ett företag som jobbar med marknadsföring kopplat till bla facebook. När kunden köper en vara som debetras man en kostnad till show my by. Jag tycker att det lite lite intressent men som alltid är jag skeptisk till försäljare och alla deras "FINA" erbjudanden. Föredeln med deras verksamhet är att man inte betalar i förväg för eventuella kunder utan när man faktiskt har fått en kund.

Min fråga till er är om ni vet något om detta med show my by samt något om företaget? är det en skummis eller en seriös aktör??

18
Jag söker/erbjuder / SV: Söker leverantörer
« Senaste inlägg av isabelle skrivet maj 25, 2012, 15:50:40 PM »
Hej Diana,

jag har en bra leverantör i Kina, min kva 200-300st, men pris blir lite dyrare.
du kan skicka email till mig och berättar lite mer:)
info@3v.hk

mvh
Isabelle
19
Tips / SV: Svartlistning!
« Senaste inlägg av Pallas Athena skrivet maj 21, 2012, 20:01:05 PM »
Handla aldrig från www.skarmflyg.se, www.skarmflygsbutiken.se eller www.kreativmediaproduktion.se, då dessa är inblandade i skumraskaffärer och har lurat inte bara mig, utan flera företagare och privatpersoner!!
20
Webbutik / Stänga webshop!
« Senaste inlägg av MaCaRo skrivet maj 17, 2012, 16:22:11 PM »
Nu har jag bestämt mig för att stänga min webshop Detta pga brist på inspiration och att jag inte har tid längre. Det känns väldigt skönt att ha kommit fram till ett beslut. Men hur gör jag med lagret om jag inte får sålt det. Är det mina grejer som jag får göra vad jag vill med?
Sidor: 1 [2] 3 4 ... 10